Кримінальний огляд

2 вересня до Косівського районного відділу поліції звернулася 36-річна мешканка Яблунівської територіальної громади. Жінка заявила про те, що її чоловік систематичного вчиняє відносно неї домашнє насильство. Він неодноразово притягався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства. Цього разу слідчі відносно нього розпочали кримінальне провадження за ст. 126-1 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до двох років позбавлення волі.

3 вересня до Косівського районного відділу поліції звернувся косів’янин, що у 2017 році мешканці Коломиї шляхом обману, зловживаючи довірою позичили у нього гроші і не повертають. За фактом шахрайських дій слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України.

4 вересня до Косівського районного відділу поліції із заявою звернулася 19-річна мешканка Кутськсї територіальної громади про те, що під час конфлікту батько їй спричинив тілесні ушкодження. За цим фактом дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

5 вересня до Косівського районного відділу поліції із заявою звернувся 19-річний косів’янин про те, що приблизно о 2 год. ночі у Косові невідомий йому спричинив тілесні ушкодження. За цим фактом дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

7 вересня до Косівського районного відділу поліції звернулася 23-річна мешканка Косова із заявою про те, що 5 вересня о 13:10 год. невідома особа з магазину, що в місті Косові по вулиці Небесної Сотні, викрала косметику (туш для вій, олівець для губ, помаду). За фактом крадіжки дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст.185 Кримінального кодексу України. Проведеними заходами вдалося встановити особу, яка вчинила крадіжку. Нею виявилася 38-річна жителька Верховинського району. Жінка у скоєному зізналася та добровільно віддала викрадені речі.

Косівський РВП ГУНП.

Share