Збірна команда Косівського району взяла участь в обласній спартакіаді

Минулої суботи в Івано-Франківську своїми силами та вміннями у футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах і шашках змагалися державні службовці обласної та районних державних адміністрацій, посадові особи органів місцевого самоврядування.

Обласна спартакіада зібрала у фаховому коледжі фізичного виховання збірні команди Косівського, Надвірнянського, Калуського, Коломийського, Івано-Франківського, Верховинського районів та обласної державної адміністрації.

Спортивну честь Косівщини відстоювали державні службовці Косівської райдержадміністрації, посадові особи Косівської міської, Кутської та Яблунівської селищних, Рожнівської та Космацької сільських рад. Добре організована та злагоджена гра принесла команді району непоганий результат.

У підсумку запеклих ігор волейболісти Косівщини посіли третю сходинку спортивного п’єдесталу. До складу волейбольної команди ввійшли керівництво Рожнівської громади Сергій Радиш, Роман Матейчук, Мирослав Погрибенник, старости Річківського та Черганівського старостинських округів, Косівської міської ради Олексій Кіщук і Микола Яремин, староста Лючок Яблунівської селищної ради Богдан Васкул, представники Косівської райдержадміністрації та районної ради Василь Жмендак і Тарас Фенчук.

Футзалісти зіграли краще і в турнірній таблиці стали другими. «Срібло» для району завоювали представники Кутської громади Володимир Подоляк та Юрій Андрусяк, футболісти із Косівської міської ради Антон Тинкалюк і Володимир Косовим, Михайло Васкул із Яблунівської селищної ради та Андрій Лаврук представник Косівської райдержадміністрації.

До спортивної скарбнички збірної району додалися «срібна» медаль у змаганнях із шашок серед чоловіків та «бронзова» медаль у змаганнях із шахів серед жінок. їх вибороли представники Космацької громади Микола Чорняк і Любов Верига.

Працівниці Косівської РДА Людмила Форгіль і Людмила Свирид зайняли четверті місця у шашках і настільному тенісі відповідно.

Щиро вдячні всім і кожному особисто за командну гру, високі результати, вміння разом йти до нових звершень і перемог!

За повідомленням Косівської РДА.

Share