Віддали життя за Україну

Степан Степанович Дивоняк

Народився 2 квітня 1980 року у селі Слобідці. Навчався у Кобаківській ЗОШ. Опісля проходив строкову військову службу.

Працював на різних роботах, в тому числі — й за кордоном.

Степан пішов захищати рідну землю через кілька днів після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну — З березня 2022 року.

Герой поклав своє життя на вівтар нашої майбутньої перемоги 17 липня 2023 року, поблизу населеного пункту Невське Луганської області. Загинув у бою під час артилерійського обстрілу, виконуючи бойове завдання, пов’язане іа захистом Батьківщини. Страшна війна забрала батька у 17-річного сина Станіслава, овдовіла дружина героя — Надія.

Степан прагнув жити, любити своїх рідних під незалежним, мирним небом України.

Герой самовіддано став на захист Батьківщини та до останнього безстрашно боровся із російськими окупантами.
Кутська селищна рада та усі земляки висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблого воїна. Низько схиляємо голову перед світлою пам’яттю захисника. У скорботі та молитві вшановуємо пам’ять вірного сина України.

Жодними словами не вгамувати пекучий біль втрати та не загоїти рани в душі його рідних, близьких, друзів і земляків. Нехай опіка Всевишнього полегшить рідним гіркоту втрати за найдорожчою людиною. Світлий спомин про земляка залишиться у наших серцях.

Вічна пам’ять, доземний уклін та щира подяка Герою України Степанові Дивоняку.

Не забудемо! Не пробачимо! Ти назавжди залишишся у наших серцях!

Кутська селищна рада.

Михайло Олегович Савенко

Народився 21 листопада 1992 року в селищі Кутах. Закінчив Кутську середню школу. Здобував освіту у Кутському професійно-технічному училищі №36.

Працював на різних роботах.

Самовіддано захищав рідну Батьківщину майже з початку повномасштабного вторгнення росії на українську землю, а саме — з 6 листопада 2022 року. Був навідником гранатометного відділення.

17 липня 2023 року під час артилерійського обстрілу, здійсненого окупаційними військами російської федерації на позиціях військової частини в районі населеного пункту Зелений Гай Запорізької області, Михайло загинув.  Не дочекалися його мати Світлана, брат Сергій, родина, друзі, товариші, Кутська громада.

Кутська селищна рада, усі земляки висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Разом з вами схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай Господь допоможе вистояти у цей надважкий час, а наші щирі співчуття полегшать ваше велике горе…

Нехай добрий, світлий спомин про мужнього захисника залишиться у серцях всіх, хто його знав, любив і шанував.

Вічна пам’ять, доземний уклін та щира подяка Герою України.

Кутська селищна рада.

Share