Кримінальний огляд

10 листопада начальник сектору превенції спільно з дільничним офіцером поліції районного відділу поліції та майстром лісу РП «Райагроліс» на території Яворівського лісництва виявили незаконну порубку 7 дерев бука та ялини, загальною кубомасою 13,86 м.куб. Сума заподіяних збитків природному середовищу становить 98811,42 грн. За фактом незаконної порубки лісу слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу України. Проводяться заходи щодо встановлення особи, яка зрубала дерева.

10 листопада надійшло повідомлення про те, що в місті Косові на горищі власного житлового будинку покінчив життя самогубством через повішання 64-річний місцевий мешканець. Правоохоронці під час огляду місця події слідів насильницької смерті не виявили. Тіло чоловіка доставлено в морг для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

12 листопада до відділу поліції звернувся 53-річний косів’янин про те, що 12 листопада близько 22 години в місті Косові йому спричинив тілесні ушкодження 36-річний знайомий, який в свою чергу також звернувся із заявою про спричинення йому тілесних ушкоджень. За обома заявами дізнавачі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Досудове розслідування триває.

15 листопада надійшло повідомлення від 36-річного мешканця села Нижнього Березова про те, що його брат у лісі знайшов батька, який покінчив життя самогубством. На місці події, поліцейські встановили, що 65-річний чоловік покінчив життя самогубством через повішання на дереві в лісовому масиві, що поруч із господарством покійного (на відстані 400 метрів). Під час огляду місця події слідів насильницької смерті не виявлено. Тіло чоловіка доставлено в морг для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

15 листопада 57-річна мешканка Косова повідомила про те, що на узбіччі дороги вона виявила 36-річного косів’янина без ознак життя. Поліцейські встановили, що чоловік протягом останніх років життя зловживав спиртними напоями, хворів епілепсією. Під час огляду місця події слідів насильницької смерті не виявлено. Тіло чоловіка доставлено в морг для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

16 листопада повідомив 33-річний житель Малого Рожина про те, що його сестра біля будинку виявила ґіовішаним свого чоловіка. На місці події, поліцейські встановили, що 36-річний місцевий мешканець на території власного господарства на гойдалці покінчив життя самогубством. Майже два місяці тому в нього трагічно загинула 3-х річна дитина. Тіло чоловіка доставлено в морг для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Косівський РВП ГУНП.

Share