Правоохоронці припинили діяльність нелегального грального закладу в Кутах

Поліцейські задокументували незаконну діяльність грального закладу, який всупереч закону продовжував свою роботу в Косівському районі.

22 січня співробітники управління стратегічних розслідувань в області викрили факт незаконної діяльності грального закладу, який функціонував на території с-ща Кутів — в орендованому приміщенні. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Косівського відділу поліції.

У вказаному гральному закладі поліцейські виявили комп’ютерну техніку у робочому стані, яку вилучили як речові докази — системні блоки, монітори та комплектуючі, через які надавали послуги в сфері грального бізнесу, «чорнові» записи та гроші, які, ймовірно, здобуті незаконним шляхом.

На момент проведення процесуальних заходів у приміщенні перебували троє відвідувачів та адміністратор.

За фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу поліцейські розслідують кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Триває слідство. Поліція встановлює осіб, причетних до організації незаконного грального бізнесу. Триває слідство.

Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до громадян: якщо ви бачите, що такі заклади функціонують, негайно повідомляйте про це на лінію «102» для оперативного та належного реагування.

Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Share