Турнір кубок «Гуцульських міст – 2021»

У 1961 році ВХО «Гуцульщина» було започатковано Кубок «Гуцульських міст».

Цього року турнір відзначає дві дати: 60-ти річчя від започаткування та 5-ти річчя після відновлення у 2016 році міжобласного турнір з футболу «Кубок Гуцульських міст». Турнір відбувався 31 липня – 1 серпня м. Косові на міському стадіоні «Гуцульщина» Відкривали даний турнір Косівський міський голова Юрій Плосконос, депутати міської ради Володимир Данильців та Юрій Довбенчук.

У турнірі взяли участь 4 команди: «Черемош» м. Вижниця, «Сокіл-Буковина» смт. Путила, «Варатик» м. Коломия та «Гуцульщина» м. Косів. Команди першого дня згідно жеребкування були поділені на дві підгрупи, де виборювали вихід у фінал за кубковою системою змагань. Результати на фото.

В підсумку змагань команда «Гуцульщина» м. Косів вже в четверте завойовує даний кубок (2016, 2017, 2018 та 2021 роках), а «Черемош» м. Вижниця двічі була у фіналі і двічі поступалася господарям змагань (2017 та 2021 роках), команда з м. Коломиї «Варатик» дебютант цього турніру, яка виборола бронзові медалі.

Нагородження проводив заступник голови Косівської міської ради Володимир Петричук, депутати міської ради Володимир Данильців та Юрій Довбенчук.

Нагороджені судді за обслуговування даного турніру:

  • Геник Ігор (Коломийський р-н.)
  • Лесюк Віктор (Коломийський р-н.)
  • Федорчак Василь (Коломийський р-н.)

В номінаціях визначено кращих:

  • Кращий воротар – Івасюк Денис («Черемош» м. Вижниця)
  • Кращий захисник – Мочерняк Олег («Гуцульщина» м. Косів)
  • Кращий гравець – Іваничук Володимир («Варатик» м. Коломия)
  • Кращий бомбардир – Гарасим’юк Сергій («Гуцульщина» м. Косів)

Команди були нагороджені кубком, медалями та табличками, судді пам’ятними призами, а номінанти статуетками. Всі нагороди закуплені за кошти Косівської міської ради.

Оргкомітет щиро вдячний всім командам, які взяли участь в турнірі, медикам які обслуговували змагання, Косівській міській раді за фінансову підтримку та організацію проведення турніру кубок «Гуцульських міст – 2021».

Косівська ДЮСШ «Гірське орлятко»

Share