Не прив’язуймо до району невластиві проблеми

Таким було резюме голови райдержадміністрації Ярослава Шинкарука в заключному слові роботи колегії, що відбулася минулого тижня. А обговорювалися на цьому засіданні підсумки виконання соціально-економічного та культурного розвитку й виконання бюджету району за 2008 рік, хід ліквідації наслідків стихійного лиха і, звичайно, програмні дії щодо запобігання негативним наслідкам фінансово-економічної кризи в районі.

На фінансово-економічну кризу в державі, здавалось би, тепер можна списати все: безгосподарність, недбальство, особисту безініціативність. Сховатися за її ширмою охочих і справді є, і буде чимало. Але не у нас у районі. Про це однозначно дав зрозуміти керівникам і всім присутнім на засіданні колегії голова РДА, депутат обласної ради Я.І.Шинкарук.

Ігор Сусак.

У районній раді відбулося засідання комісії з питань розвитку підприємництва інвестиційної діяльності та комунальної власності. На нього були запрошені підприємці, які орендують приміщення комунальної власності району.

З присутніми спілкувалися депутати Т.В.Бейсюк, В.Д.Цимбалюк, Б.В.Марчук. Інтереси підприємців відстоювали В.Сомик, В.Бович, Я.Михайлишин та інші, щоб орендною платою не «задушити» підприємця. Чомусь на дане засідання не були добре підготовлені питання, які мали розглядатися. Віриться, що в майбутньому такі заходи будуть проходити в чіткому ритмі, без сварок і непорозумінь.

Все, що стосується комунального майна району — його розпродаж, орендна плата, — цікавили Т.В.Бейсюка. На дані питання в пресі має відповісти начальник фонду комунального майна району Л.Дяков.

Share