Ретранслятор включили

У вівторок, 20 січня, о 12 год. 30 хв. нарешті запрацював ретранслятор телевізійних програм, що на присілку Буковець села Річки. Ощасливлені люди знову мають можливість дивитися улюблені телеканали.

У новорічно-різдвяні дні деяких жителів Косівщини спіткав неприємний сюрприз — з екранів їхніх телевізорів зникли провідні телеканали. Це, звичайно, не додало святкового настрою й викликало невдоволення і звернення певної частини людей, особливо жителів гірських населених пунктів, до представників різних рівнів влади.

Голова райдержадміністрації Ярослав Шинкарук дав доручення своєму першому заступнику Іванові Грималюку невідкладно розібратися в суті даної проблеми. Вирішувалась вона й на обласному рівні — за участю заступника голови обласної ради Зіновія Береговського. Зацікавлені сторони, а це Річківська сільська рада (сільський голова Марія Копчук), фірма «Назіс» (керівник Василь Назарук), Івано-Франківська філія концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (директор Нестор Саведчук) мають укласти тристоронню угоду. Про це повідомив перший заступник голови РДА, депутат районної ради Іван Грималюк.

Share