Настільний теніс

Нещодавно відбувся районний турнір з настільного тенісу, присвячений дню святого Микопая. У ньому брали участь юні тенісисти 1992 року народження і молодші з міст Косова та Коломиї. Ці змагання вперше проводила районна федерація настільного тенісу за підтримки відділу в справах сім’ї, молоді та спорту РДА.

Наші юні тенісисти впевнено здобули перемогу. Серед хлопців першим став Володимир Мельничук (м. Косів). На другу сходинку п’єдесталу ступив Руслан Хім’як (м. Косів), здобувши перемогу в п’яти партіях з рахунком 3:2 в Миколи Кондрука з м. Коломиї, який посів третє місце.

Наші дівчата зайняли всі призові місця: Вікторія Кочерган — перше, Вікторія Хім’як — друге, Андріана Дреботюк — третє.

Святий Миколай не забув і про наймолодших учасників змагань, яким передав грамоти та подарунки. Вони дістались Вікторії Хім’як з м. Косова та Василю Завірюсі з м. Коломиї.

Всім тенісистам, суддям, вболівальникам сподобалась вперта, наполеглива гра косівчанина Володимира Дворника, який здобув перемогу над Олегом Савинковим з м. Коломиї, але, на жаль, програв Ігорю Попику з рахунком 2:3 і не потрапив у призери, завоювавши лише четверте місце. ТОму приз глядацьких симпатій дістався саме йому.

Хочу подякувати тренерам Н.В.Ковальчуку з м. Косова та М.В.Пустоварову з м. Коломиї за те, що вкладають частину свого серця у роботу з дітьми, за те, що свої вихідні дні присвячують дітям, навчаючи їх грі в такий чудовий і популярний вид спорту як настільний теніс.

Після змагань діти ласували цукерками, тортами, обмінювались враженнями від чудово проведеного дня.

А допоміг нам зробити свято спонсор М.Д.Мельничук, якому вдячні не тільки діти, а і їхні батьки га організатори змагань.

І. Мельничук,
голова районної федерації
настільного тенісу

Share