Відбулася районна спартакіада «Спорт — для всіх»

24 вересня на стадіоні Косівського ліцею №2 ім. Михайла Павлика відбулася районна спартакіада «Спорт — для всіх» серед осіб з інвалідністю. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 36 учасників з різних населених пунктів району.

Організаторами були: Косівська громадська районна асоціація інвалідів, сектор у справах молоді та спорту РДА, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Голова Косівської громадської асоціації інвалідів Параска Мегеденюк і завідувач сектору у справах молоді та спорту РДА Михайло Мельничук привітали учасників з початком цікавого дійства та побажали перемог.

Спортивні змагання проводила суддівська бригада Косівської ДЮСШ «Гірське орлятко». Спортсмени-учасники змагались у таких видах спорту: кульова стрільба, городки, дартс, баскетбол, боулінг, легка атлетика. У кожному виді визначили переможців, окремо серед чоловіків і жінок.

Завідувач сектору у справах молоді та спорту РДА Михайло Мельничук, голова Косівської ГРАІ Параска Мегеденюк і головний суддя змагань Олександр Михлюк нагородили переможців змагань грамотами, кубками та медалями. Капітанам (головам ПОІ) команд, які посіли перше, друге і третє місця, вручили грошові винагороди.

Кожного року такий спортивний захід завершував доброчинний обід, на якому учасники турніру могли відпочити і поспілкуватися. Цього разу, через епідемію коронавірусу, таке застілля влаштувати не вдалося. Але громадська районна асоціація інвалідів змогла виплатити кожному учасникові змагань 60 гривень — як невеличку компенсацію.

Організатори спортивного свята висловлюють щиру подяку відділу освіти райдержадміністрації за можливість проведення змагань на стадіоні Косівського ліцею №2 ім.Михайла Павлика та всім, хто долучився до організації спортивного свята для осіб із інвалідністю.

За повідомленням РДА.
«Гуцульський край», №40, 2.10.2020 року

Share