Стали свідком неправомірних дій співробітників оперативно-рятувальної служби?

Телефонуйте до сектору з питань запобігання та виявлення корупції УДСНС Українив Івано-Франківській області

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції утворений в У ДСНС України в Івано-Франківській області відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 вересня 2013 року № 706 «Питання запобігання та виявлення корупції» з метою запобігання проявам корупції в управлінні та його структурних підрозділах на місцях.
Сектор є структурним підрозділом У ДСНС України в Івано-Франківській області. Його керівник підзвітний начальнику Управління та підзвітний і підконтрольний відповідному відділу апарату ДСНС України.

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДСНС України в Івано-Франківській області очолює Сем’янчин Роман Васильович.

Контактні телефони: (0342) 78-42-94 (внутрішній 117), моб. 097 79 33 951, поштова адреса м. Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 30.

Крім цього, про факти корупційних правопорушень з боку працівників відомства Ви можете повідомити за цілодобовим «телефоном довіри» У ДСНС України в Івано-Франківській області 53-71-41, а також скористатись поштовою скринькою «Скринька довіри» з питань запобігання та протидії корупції, яка функціонує в адміністративному приміщенні Управління за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Івана Франка, 6.

Одночасно звертаємо вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб ДСНС, ви можете повідомити письмово за адресою: 01030, м. Київ, вул. О.Гончара, 55а, звернутися за телефоном (044) 289-12-41 (цілодобово)*.

* Просимо залишати номер телефону, за яким представники зможуть з Вами зв’язатися (анонімність гарантуємо).

В. Ковалюк,
начальник районного відділу, підполковник служби цивільного захисту.

Share