АТ «СКІФ-АВТО» — авторитет підприємства

У приймальні АТ «СКІФ-АВТО», в очікуванні керівника, мою увагу привернув стенд з промовистими словами «Нагороди. Відзнаки. Подяки». Пильно вдивляюся, кому і за що ці численні нагороди, якими роками датовані?

Вони різні: за сприяння та активну допомогу у зміцненні навчально-матеріальної бази Косівської ЗОШ № 2; за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту на Косівщині; за високі досягнення колективу щодо забезпечення безпеки автомобільних перевезень та безаварійної роботи автотранспорту; за сумлінну працю і високий професіоналізм. Є подяка за вагомий внесок у розвиток економіки від (тодішнього) Міністра економіки України А.К.Кінаха та лист-відзнака про нагородження XI Міжнародним призом з транспорту — призом нового тисячоліття, яким нагороджують компанії, що займаються перевезенням товарів і пасажирів.
Розглядаючи стенд, складається враження, що йдеться про стабільне й успішне підприємство. Мимоволі переймаюся думкою, чиєї участі в усіх досягненнях більше: колективу чи керівника? У випадку щодо «СКІФ-АВТО», переконливо можна сказати, що ці, так би мовити, логарифми співпадають. Зрештою, відповідь на непоставлене мною запитання дав сам голова правління акціонерного товариства В.Волощук. Володимир Йосипович зізнається, що на авторитет підприємства працюють всі — від іиженерно-технічного персоналу до ремонтників. Охоче діляться багаторічним досвідом зі своїми молодшими колегами по роботі ветерани праці, механіки В.Ю.Лаврук, І.В.Гордій. Серед кращих вважають бригадира водіїв таксомоторів В.В.Будника, водіїв автобусів Ю.Ю.Лопуляка, В.В.Книша, М.В.Книша, С.С.Бортейчука, слюсарів І.Д.Савчука, І.М.Мартинюка, зварника Володимира Романчука.

Про водіїв Василя Васильовича Михайлюка та Ігоря Михайлюка тепло відгукнувся у редакції голова осередку інвалідів Трацького куща, депутат Трацької сільської ради Микола Гасюк. Батько і син перевозять пасажирів за маршрутом Цуцулин-Косів. Обидва з увагою ставляться до людей, постійно дбають, щоб довірений їм автобус був технічно справний. На зупинках вони завжди відчиняють двері дітям, що їдуть до школи чи повертаються додому. До речі, Микола Миколайович розповів, що раніше були проблеми з транспортним сполученням на їхньому напрямку. Люди і він, як депутат, звернулися з цього приводу до голови правління АТ «СКІФ-АВТО», депутата районної ради Володимира Волощука і, як виявилося, не безрезультатно.

А на адресу вже згаданих водіїв надійшли добрі відгуки ще й з іншого населеного пункту. У подяці виконкому і сільського голови с.Бабина написано: «Жителі с. Бабина щиро вдячні водіям АТ «СКІФ-АВТО» Михайлюку Василю Васильовичу та Михайлюку Ігорю Васильовичу за регулярне сполучення села Бабина з містом Косовом та ввічливе обслуговування пасажирів».

Share