Футбольний чемпіонат серед ветеранів

Нещодавно стадіон «Авангард» смт. Кут був відданий в розпорядження ветеранів Косівського футболу, де проводилися фінальні ігри за звання чемпіона серед ветеранів, старших 35-ти років. А до фіналу потрапили «Карпати» (Кути), ФК (Вербовець) та «Лебедин» (Яблунів). Найбільш підготовленими виявилися «Карпати» та «Лебедин», які з однаковим рахунком 6:0 обіграли вербовецьких ветеранів.

І ось фінальна гра «Карпати»-«Лебедин». Перша половина зустрічі пройшла в рівній боротьбі, але в одній із атак гравець «Карпат» 45-річний Ярослав Грущук забиває один із красивіших голів (ударом голови в самісіньку дев’ятку).

У другій половині зустрічі вже ініціативою володіли більш молодші ветерани з Яблунова, які врешті-решт і зрівняли рахунок. Це дало можливість командам продемонструвати майстерність в пробитті 11-метрових штрафних ударів, що краще зробили гравці кутських «Карпат», перемігши із загальним рахунком 6:5. Команді-переможниці вручено приз і грамоту. Теж були відзначені і кращі гравці фіналу.

Підбиваючи підсумки цього розиграшу, не можу не звернути увагу на деякі недоречності. Даний розиграш має проводитися під егідою районної федерації футболу, а не ФСТ «Колос». Та і команді-переможниці був вручений приз із символікою «Колоса» з відміткою на ньому ІІ-го місця та грамотою ФСТ «Колос». Думаю, що в цьому питанні вже давно настав час навести порядок. Всі футбольні змагання в районі повинні проводитися під егідою районної федерації футболу.

М. Кушнірук,
голова правління ФК «Карпати» (Кути),
учасник змагань

Share