«Тетяна» — винахідлива

Хочеться познайомити читачів з неординарною особистістю, хоча ще зовсім маленькою — Тетянкою Марчук.

Багато хто з жителів міста зауважував чорненьку худорляву дівчинку, що пританцьовуючи пробігає вулицею Незалежності до затишної будівлі Центру дитячої творчості.
Тетяна Марчук
Наша героїня живе в атмосфері добра та творчості. Батьки не тільки допомагають долати маленькі життєві труднощі, а й сприяють всебічному розвитку особистості Тетянки. Поруч з дівчинкою — завжди надійне плече старшого брата, щира безкорислива допомога сестричок Лесі і Христинки, привітна усмішка братика Володі. У дівчинки, наче екзотична квіточка, розквітає на очах, а там і успіхи не забаряться.

2008 рік приніс Тетяні Марчук перемогу в районному конкурсі «Панночка Косівщини». Вдячні глядачі змогли не лише оцінити здібності дівчинки в галузі вокалу, хореографії, ораторського мистецтва, але й почути про заповітні бажання дівчинки.

Про свої мрії Тетянка розповідає дуже охоче. Воно й зрозуміло, коли тобі всього 10 – життя здається великим океаном, який хочеться чимдуж переплисти. Насамперед, вона прагне здобути добру освіту, вивчити хоча б дві іноземні мови, ну і звичайно, багато гастролювати.

Мрії мріями, але перші кроки Таня робить досить упевнено. Вона є лауреаткою Міжнародного фестивалю – конкурсу дитячого і молодіжного мистецтва «Жемчужина Каролино», Міжнародного фестивалю – конкурсу дитячого і молодіжного мистецтва «Візерунки зими», дипломанткою ІІІ Міжнародного фестивалю естрадної та фольклорної музики «Зелені свята на Гуцульщині», відкритого конкурсу молодих виконавців «Маленькі зірки», XІX Молодіжного регіонального фестивалю «Яблуневий цвіт».

Дівчинку можна застати вдома лише ввечері чи по вихідних, бо її день розписаний погодинно: заняття в школі, уроки вокалу, заняття в Центрі дитячої творчості. Але їй усе під силу, кожен позаздрить творчій видумці Тетянки, її енергії та наполегливості. Таня беззаперечний лідер серед однолітків, друзів, вихованців зразкового хореографічного ансамблю «Зелений талісман», гуртка «Мистецтво живого слова».

Сьогодні Тетяні Марчук виповнюється десять років. Тож, всі її друзі, керівники гуртків вітають Таню з першим квітучим ювілеєм. Зичать добра, наснаги, нових поштовхів до творчості. І хай всюди супроводжує дівчинку добрий ангел любові!

Надія Ємець,
керівник гуртка «Мистецтво живого слова»

Share