Відчуйте мій біль

Я, Галина Василівна Вітковіцька, проживаю у селі Баня-Березові, є інвалідом 2-ої групи, одна виховую чотирьох неповнолітніх дітей.

Під час повені 23-26 липня біля мого будинку розлився потічок, вода підступала до хати, обірвала берег, зруйнувала 20 метрів дороги. Коли я звернулася до районної влади, мені порадили, щоб у сільській раді написали акт про завдані стихією збитки. Там акт склали і сказали, щоб я сама везла його у район. Тут я дізналася, що потерпілим від повені дітям дають путівки на відпочинок на морі. Мене здивувало і обурило, коли дізналася, що такі путівки вже одержали деякі діти, які не бідують так, як ми, і помешкання яких не зазнали великих руйнувань під час повені.

Я одна виховую чотирьох дітей: Лілю (1990 р.н), Назарчика (1997), Мар’яна (2004) і Роксолану (2006). У мене дуже важке матеріальне становище, живу в хаті, яка має площу 18 квадратних метрів і пише одну кімнату, маю 10 сотих городу. Зі мною живе хвора сестра, теж інвалід 2-ої групи, яка має 6 діточок, з них одна дитина 2,5 роки прикута до ліжка, потребує дорогого лікування.

Прошу, допоможіть мені у моїй біді, відчуйте біль моєї сім’ї, допоможіть нам.

Галина Вітковіцька,
с. Баня-Березів

Share