Кримінальний огляд

9 грудня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 50-річного мешканця району про те, що у період часу з 19:00 год. 8 грудня до 3:00 год. 9 грудня невстановлена особа з приміщення електрощитової колишньої хлібопекарні, що у селі Космачі, викрала електропилу «Макіта» та подовжувач. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України.

10 грудня в Косівський відділ поліції із заявою звернулася 23-річна косів’янка. Вона заявила, що 9 грудня в місті Івано-Франківську, у квартирі, її побив чоловік. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

12 грудня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від мешканця села Розтоків про те, що приблизно о 8:40 год. на земельній ділянці він виявив труп 54-річного місцевого мешканця. Поліція встановила, що чоловік протягом тривалого часу зловживав спиртними напоями. Під час огляду місця події слідів насильницької смерті не виявлено. Тіло доставлено у патолого-анатомічне відділення Косівської ЦРЛ для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

15 грудня до відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Косівської центральної районної лікарні про те, що за медичною допомогою звернувся 17-річний мешканець району. Хлопець пояснив, що йому під час конфлікту знайомий спричинив тілесні ушкодження. Поліція встановила, що 15 грудня, приблизно о 1:00 год., у селі Тюдові, на АЗС, під час словесного конфлікту хлопцю спричинив тілесні ушкодження житель Кутів. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

15 грудня до відділу поліції надійшли матеріали із Косівського районного підприємства «Райагроліс» про те, що майстер лісу на території, яку він обслуговує, допустив незаконну порубку дерев: верби, чорної вільхи, осики загальною кубомасою 26,23 куб. м. Внаслідок цього лісовому господарству завдано збитків на суму 274175 грн 97 коп. За фактом неналежного виконання майстром лісу своїх службових обов’язків розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість).

15 грудня о 17:56 год. до Косівського відділу поліції надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що 26-річному мешканцю району в селі Яворові знайомий на вигляд чоловік наніс тілесні ушкодження. Потерпілого каретою швидкої медичної допомоги доставлено до медичного закладу. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Косівський ВП ГУНП.
«Гуцульський край», №51, 18.12.2020 року

Share