Підсумки 2020 року (пост вдячності 5)

Завершується непростий високосний 2020 рік, і я вже традиційно, як адміністратор волонтерського проекту «Місто КОСІВ», хочу відзначити кілька подій та людей, які варті уваги наших шановних читачів та друзів!

Пост вдячності за 2019 рік можна прочитати тут. Нас вже 30000, а статтю про мій проект вже прочитало більше 30000 разів.

Найпопулярнішим дописом в історії групи став пост адміна Богдана Павлюка, який набрав 5200 лайків та 4600 поширень. Також дякую всім рекламодавцям, які підтримали проект фінансово.

В 2020 році, підбиваючи підсумки моєї роботи в туристичній журналістиці за останні 10 років, зібрав на косівських сайтах список з найкращих об’єктів та маршрутів Косівщини:

  1. Місця Сили Косівщини
  2. Озера Косівщини
  3. Веломандрівки на Косівщині
  4. Музеї Косівщини
  5. Водоспади на Косівщині
  6. Джерела на Косівщині
  7. Маршрути в гори на Косівщині
  8. Криївки УПА на Косівщині

Подія року — протягом 2020 року проект «місто Косів», як завжди, виступив інформаційним спонсором і партнером багатьох важливих заходів на Гуцульщині, але відзначити у звіті я б хотів згадати проведення китайської чайної церемонії від проекту «Косівська Підпільна Чайна» в прямому ефірі вперше у Франківську з Мохом Перкалабою на сайті Курс.

2020 рік був багатий на мої інтерв’ю, де я намагався максимально рекламувати туристичні принади нашого краю:

  1. Косів на радіо
  2. Тарас Пасимок на #ЙОd
  3. Велосипедом по Карпатах
  4. Косів туристичний
  5. Косівський гід розповів про туристичні маршрути

Фото 2020 року – переможці Володимир Меленчук та Наталія Юрова, які є найпопулярнішими фотографами! Молодці!

Фото року – фотографія від Діани Цуприк першого косівського мурала, що набрав 1500 лайків за три дні) рекорд!

Відео 2020 року – відзнаку отримує журналістка Марічка Струк з села Акрешори, яка працює на коломийському телебаченні НТК. За 2020 рік вона зняла багато красивих сюжетів про Косівщину.

Паблік 2020 рокупроект Велокосів. Ми продовжуємо наполегливо робити свою справу — розвиваємо туризм на Гуцульщині на громадських засадах. І хоча б, здавалось, за 10 років ми вже побували всюди, проте Косівщина не перестає дивувати! За 10 років зібрано 100! gps-треків, 100! gps-точок і кілька тисяч фотографій та відео. Загальна кількість статтей та маршрутів про туризм на Косівщині і Карпатах перевищує 1000! статтей.

Кожен рік ми відкриваємо хоча б один новий маршрут, та «катаємо» старі маршрути для актуалізації інформації. Кожен рік туристи приїжджають, щоб проїхати їх, побачити в живу те, що вони знаходять в описах «ВелоКосова».

Туристичний об’єкт 2020 року:

  1. Соляна криничка в селі Пістинь
  2. Водоспад Яворівський Гук
  3. Гора Маковиця (Яремче)

Відкриття 2020 року:

Містичні водоспади в селі Черганівка. Містичні гуки на Волійці, як і Таємничі водоспади у Косові відкрив для косівчан і туристів відомий косівський мандрівник Руслан Солиджук. Одним із його хобі є мандрівки вздовж гірських потоків і рік, навіть зимою. Тому саме він і знаходить ці унікальні і дивовижні місця, де бувають кілька людей в рік.

Рубрика «Ретро» — завдяки наполегливій праці адміна Богдана Павлюка в плані пошуку і поширення історичного надбання Гуцульщини через соціальні мережі, ми можемо продовжити їхню велику справу на косівських туристичних сайтах! Разом сила!

  1. Прогулька на Маковицю (ретро)
  2. Ідіть на природу (ретро)
  3. Черемошем на дарабі (ретро)
  4. Прогулька по Гуцульщині (ретро)
  5. Моя перша прогулька в Чорногору (ретро)

Як допомогти проекту «Місто КОСІВ»?

  • Долучитись в соціальних мережах та запросити друзів.
  • Розмістити в спільнотах проекту: статті, фото, відео чи іншу інформацію про події в Косові та районі.
  • Підтримати інформаційний проект фінансово.
  • Розмістити рекламу та приватні оголошення на сторінках інформаційного проекту. Деталі за тел. – 097-155-84-87.

З повагою, Тарас Пасимок — журналіст, громадський активіст, засновник та адміністратор проекту «Місто КОСІВ»

Share