У Кутах відбулися змагання з пляжного волейболу

8 серпня на спортивному майданчику «Авангард» провели ігри з пляжного волейболу серед змішаних пар на призи спортклубу «Авангард». Змагання відбулися за участю шести команд, які представляли селище Кути, села Кобаки, Старі Кути та Річка.

Захоплюючі поєдинки пройшли в упертій боротьбі. Беззаперечним лідером змагань стала пара у складі Віки Харченко та Василя Грималюка, які перемогли пару Миколи Лазорика та Віки Кирилюк. Третіми фінішували Назар Пінчук і Ольга Цикаляк.

Змістовну гру демонстрували нестаріючий ветеран волейболу Ярема Старожитник та Іванна Петрів, Леся Кирилюк з Ярославом Галицьким, Василь Кузменюк з Мариною Кричун.

Переможців і призерів змагань з пляжного волейболу нагородили медалями та кубком спортклубу «Авангард». Нагородження проводила найпалкіший вболівальник, мама та бабуся наших учасниць Любов Йосипівна Березюк. Наступні змагання відбудуться 22 серпня та присвячуватимуться Дню Незалежності України.

Оргкомітет змагань щиро вдячний голові спортклубу «Авангард» Дмитрові Павлюку за фінансове сприяння у проведенні спортивного заходу.

Запрошуємо всі охочі команди до участі у змаганнях з пляжного волейболу!

Володимир СМЕРЕЧИНСЬКИЙ,
головний суддя змагань.
«Гуцульський край», №33, 14.08.2020 року

Share