Косівські випускники, котрі здобули найвищі бали за ЗНО

Нещодавно закінчилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Так, на Косівщині цього року є чимало випускників, котрі здобули найвищі бали при складанні ЗНО, а саме: учениця Косівського ліцею №1 Ім. Я. Мудрого Стренчак Соломія Ігорівна набрала 200 балів з англійської мови, з історії України — 199 балів, з української мови і літератури — 197 балів.

Також відзначилися учні інших навчальних закладів загальної середньої освіти району. Так, учениця Косівського ліцею №1 ім. Я.Мудрого Соколюк Богдана Ярославівна з історії України набрала 200 балів, учениця Старокутського ліцею Лащук Анна Михайлівна з української мови і літератури набрала 197 балів, а з історії України — 195 балів, учениця Старокосівського ліцею Скоропанюк Іванна Петрівна з української мови і літератури набрала 196 балів, учень Косівського ліцею ім. І. Пелипейка Грималюк Іван Іванович з географії набрав 195,5 балів, учень Косівського ліцею ім. І. Пелипейка Тинкалюк Василь Васильович з української мови і літератури набрав 195 балів.

Мудрі діти, які навчаються у школах Косівського району і показують найвищі результати на ЗНО, є нашою гордістю. Ми пишаємося дітьми, які старалися, багато працювали і досягли таких високих результатів.

«Вітаю вас, дорогі випускники, і хочу побажати легкого і цікавого шляху в дорослому житті! Ви продемонстрували хороші успіхи у складанні ЗНО. Нам потрібні молоді, активні та розумні люди. Адже за вами — майбутнє нашого району, нашої країни. Бажаю знайти себе в професії. Зустрічайте кожен ранок із посмішкою і не втрачайте позитивного настрою. Нехай все обов’язково складеться так, як ви забажаєте» — зазначив Петро Іванишин.

За повідомленням РДА.

Share