Кримінальний огляд

27 квітня до Косівського відділу поліції із заявою про кримінальне правопорушення звернулася 33-річна жителька району, котра заявила, що 23 квітня приблизно о 19:30 год. під час словесної суперечки з чоловіком, останній спричинив їй тілесні ушкодження. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

29 квітня працівники сектору реагування патрульної поліції під час служби в селі Кобаках зупинили автомобіль марки ЗІЛ, яким керував 37-річний житель району, котрий перевозив піщано-гравійну суміш без відповідних документів. Працівники поліції встановили, що водій автомобіля приблизно о 7:30 год. із русла річки Черемош, що в селі Рибному, здійснював видобування піщано-гравійної суміші, яку в подальшому перевозив без відповідних документів. За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.240 КК України (порушення правил охорони або використання надр).

29 квітня до відділу поліції надійшло повідомлення від 54-річного жителя Шепота про те, що приблизно о 10 год. до нього на подвір’я зайшов у нетверезому стані 45-річний місцевий житель, впав і помер. Під час огляду місця лодії — слідів насильницької смерті не виявлено. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Тіло чоловіка направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті.

30 квітня до відділу поліції із заявою про кримінальне правопорушення звернувся 44-річний житель району. Чоловік заявив, що 29 квітня приблизно о 19 год. невідома особа шляхом вільного доступу викрала з його будинку речі побутового вжитку. Працівники поліції встановили, що 29 квітня приблизно о 19 год. 33-річна місцева жителька через прикриті вхідні двері проникла до будинку заявника і викрала гуцульський глиняний посуд, чоловічу вишиту сорочку та інші предмети вжитку. Жінка у скоєному зізналась, викрадені речі вилучили. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України.

30 квітня до відділу поліції надійшло повідомлення від заступника директора санаторію про те, що в період з 9 години 27 квітня по 20 годину 29 квітня невідома особа таємно викрала 42 м металевої сітки, якою був огороджений літній майданчик на території санаторію. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України.

30 квітня приблизно об 11 год. в селі Черганівці в лісовому масиві під час здійснення самовільної рубки сухостійного граба загинув 74-річний місцевий житель. При падінні стовбура дерева верхня частина відламалась та впала в протилежному напрямку на чоловіка, який від отриманих травм помер на місці. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Тіло чоловіка направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті.

2 травня до відділу поліції із заявою про кримінальне правопорушення звернувся 21-річний житель району. Чоловік заявив, що з 21:00 год. 1 травня до 00:30 год. 2 травня невідома особа із салону його автомобіля, який був припаркований в місті Косові по вулиці Незалежності, викрала гаманець із грошима. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України.

3 травня в селі Лючі за місцем проживання помер 50-річний місцевий житель. Під час огляду місця події слідів насильницької смерті не виявлено. Покійний вживав алкоголь, мав серцево-судинні захворювання. За фактом смерті розпочато кримінальне провадження. Тіло чоловіка направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті.

4 травня до відділу поліції звернувся 23-річний житель району із заявою про те, що З травня приблизно о 20:30 год. в селі Прокураві під час словесної суперечки йому спричинив тілесні ушкодження знайомий. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Косівський ВП ГУНП.

Share