Просимо долучитися до акції «Різдвяний подарунок захисникам»

У п’ятницю, 22 грудня, відбудеться акція «Різдвяний подарунок захисникам» — збір і відправка найнеобхідніших речей для бійців на сході України. Вона проходитиме з 12 до 14 год. на майдані Незалежності у м. Косові, а з 14 до 16 год. — біля церкви св. Василія Великого (Москалівка).

Воїни захищають нас від ворогів, щосекунди ризикують своїм життям. А ми зобов’язані захистити їх від недоїдання і холоду. Поділіться щиро хто чим зможе, і Господь поверне вам сторицею.

Пропонуємо перелік потрібних речей і продуктів.

Теплі речі: опальники, чоботи зимові (ПВХ), шкарпетки, капці, труси, підштаники, рукавиці. Ковдри, коци, маленькі подушечки, односпальні матраци, светри, кожухи, шуби можуть бути б/в, тільки обов’язково чисті…

Засоби гігієни: мило, зубні пасти і щітки, шампуні, креми (дитячі), олійки, туалетний папір, вологі серветки, обліпихова олія (від опіків і обмороження)…

Продукти харчування: квашена капуста, салати свіжі (вінегрет, хрінниця, капуста з олією та інші, без майонезу і сметани) і салати консервовані, м’ясні консерви, сало, вода.

Овочі: часник, цибуля, морква, буряк, капуста…

Фрукти: свіжі і сушені…

Варені страви: вареники з картоплею, голубці (готові — у відрах, залиті жиром)…

Інструменти для ремонту техніки: ключі гайкові (особливо — великих розмірів).

Лопати штикові та снігові, сокири, бензопили…

Побутові речі: кнопки, степлер будівельний і скоби, скотч, клейонка, брезент, лампочки (60), свічки, сірники, запальнички, ліхтарики.

Кошти на пальне, запчастини…

Доправляє все на передову капелан Коломийської єпархії, отець Василь Довганюк. Він їде із пасторським благословенням на свята до бійців, які тримають оборону.

Ганна РИБЧУК,
голова ГО «Косівський Майдан».

Share