Проекту «Місто КОСІВ» — 6 років!

Громадський проект «Місто КОСІВ» заснований в лютому 2008 року. Мета – інформування громади Косова та району про важливі події в Україні та Гуцульщині, а також максимальна реклама нашого містечка над Рибницею в Інтернеті, для збільшення кількості українських та іноземних туристів!

На сьогодні – це найбільш чисельна спільнота нашого міста в соціальних мережах, яка нараховує 6000 людей «Вконтакте», 4000 на «Фейсбуці» та 3000 в «Твіттері».

За 6 років існування проекту ми зібрали: 13 он-лайн альбомів з тисячами фотографій, а також більш, ніж 100 відео про сучасний та давній Косів. На сторінках нашого проекту можна прочитати всі електронні випуски газети «Косівський Передзвін» та журналу «Гуцули і Гуцульщина». Ви також можете прослухати музичні композиції, присвячені нашому мальовничому містечку.

В рамках даного проекту було здійснено 4 акції прибирання сміття в найбільш популярних туристичних місцях Косова: на Гуці, Міській Горі, Скалах та вулиці над Гуком.

Важливу роль в житті громади проект відіграв і під час подій «ЄвроМайдану», інформуючи молодих косівчан про важливість протестів. Ми також виступили інформаційним партнером таких корисних проектів, як фестиваль «Лудинє», «Черемош-фест», «ВелоКосів», «Гуцулія», «МапаКосів», а також забезпечили 100% кількість учасників (300 людей) на заході «Купала в Косові»

Кожного дня, з року в рік, ми знаходимо для вас цікаву інформацію про наше містечко та Гуцульщину – все це робиться безкоштовно, на громадських засадах. Для того, щоб проект активно розвивався і надалі, потрібна ваша підтримка та активна участь!

Як допомогти проекту?

  1. Долучитись до нас в соціальних мережах та запросити друзів
  2. Надіслати нам статті, фото, відео чи іншу інформацію про події в Косові та районі.
  3. Замовити рекламу на сторінках проекту «Місто КОСІВ» – всі отримані кошти йдуть косівському волонтерському руху «Свій за Свого» на підтримку української армії — Тел. моб. 097-155-84-87.З повагою, Тарас Пасимок – засновник та адміністратор проекту «Місто КОСІВ»

 

Share