Волейбольні турніри

Під керівництвом сектора сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації і районної федерації волейболу були проведені турніри з волейболу, присвячені 100-річчю з дня народження С.Бандери та 90-ій річниці проголошення соборності України, які відбулися, відповідно, в с. Н.Березові та с. Стопчатові.

У турнірах взяли участь 8 команд Яблунівсько-Березівського куща. Про історичні події XX століття, що зумовили боротьбу українців за соборну, самостійну державу розповів ініціатор проведення змагань Роман Ільницький.

Приємно відзначити, що обидва турніри пройшли в дуже витриманій, спортивній обстановці. А перемогу в обох турнірах здобула команда «Рокита» (збірна сіл Березівського куща), яка бере участь у чемпіонаті району, 2 місце — команда с. Стопчатова, 3 місце — команда с. Н.Березова — це в с. Н.Березові, а в с. Стопчатові, навпаки, 2 місце посіла команда с. Н.Березова, 3 місце — команда с. Стопчатова.

Призери змагань були нагороджені грамотами, пам’ятними листівками, грошовими винагородами. Всі учасники змагань дякують організаторам турнірів та спонсору (жителю с. Н.Березова) за великий вклад у розвиток спорту на Косівщині.

Роман Матейчук,
голова районної федерації волейболу.

Share