В селищі Кутах спорт кризи не зазнає

До мене, як до селищного голови Кут, надходять звернення від гравців новоствореної футбольної команди «Продмаркет», чи зможуть вони проводити тренувальні заняття на селищному футбольному полі стадіону «Авангард»? Адже результат ігор 2008 року успішний, команда зайняла перше місце. Команду створив житель селища Кути, підприємець Микола Ільницький.

Моя відповідь тільки позитивна як селищний голова сприятиму, щоб підтримати розвиток спортивно-масової роботи серед молоді, в час загальної кризи робитиму все, щоб спорт розвивався. Стадіон є власністю селищної громади й на ньому можуть проводити тренування команди, проходити футбольні матчі, територія придатна для розвитку інших видів спорту.

Про підприємця Миколу Ільницького можна сказати тільки добре. У нього слово не розходиться з ділом що пообіцяв, те й виконав. За власні кошти він придбав пластмасові крісла для стадіону, зробив внутрішній ремонт в приміщенні, яке знаходиться на території стадіону. Там обладнано нові душеві кабіни, викладено облицювальну плитку, встановлено нові вікна.

Інший підприємець — Василь Баб’юк придбав для обслуговування футбольного поля самохідну косарку з рульовим управлінням, тому і поле має бездоганний вигляд. В цьому заслуга і Миколи Петровича Кушнірука.

За розвиток спорту в селищі також вболівають керівник спортивного клубу «Атлант» Семен Байгуш, тренер з боксу, суддя Міжнародної категорії Андрій Глібчук, тренер з важкої атлетики Юрій Берденко. Дякуючи таким людям, молодь селища зможе займатися у спортивних секціях, грати у футбол, брати участь у різних спортивних заходах.

Спорт кризи не боїться, якщо не на словах, а на ділі, на власному прикладі й спільними зусиллями допомагати його розвиткові, навчати дітей і молодь, приносити користь селищній громаді.

Д. Томащук,
Кутський селищний голова

Share