Спорт — приємний відпочинок

Вже стало доброю традицією, що сектор сім’ї, молоді та спорту Косівської РДА зустрічає та організовує відпочинок школярів зі східних областей України на зимові канікули.

З 3 по 14 січня цього року в м. Косові відпочивали 49 спортсменів шкільного віку з м. Києва.

На базі спортивної школи «Гірське орлятко» м. Косова проводилися спільні тренування з греко-римської боротьби. Юні спортсмени обмінювалися досвідом, вивчали забуті різдв’яні традиції, разом колядували, а також на горі Михалковій освоювали ази гірськолижного спорту.

На закінчення відбувся турнір з греко-римської боротьби, в якому взяли участь 75 спортсменів з м. Долини, м. Києва та нашого району. Змагання пройшли на високому організаційному рівні.

В упертій боротьбі призерами стали спортсмени Косівщини: Коваленко Анатолій — II-ге місце (вагова категорія 26 кг), Коваленко Володимир — III-тє місце (вагова категорія 26 кг), Палагнюк Назар — III-тє місце (вагова категорія 30 кг) з м. Косова, Линдюк Василь — III-тє місце (вагова категорія 42 кг) з с. Космача, Березка Олексій — II-ге місце (вагова категорія 50 кг) з м. Косова, Гостюк Ростислав — II-ге місце (вагова категорія 55 кг) з с. Хімчина, Калиняк Назарій — III-тє місце (вагова категорія 55 кг) з с. Вербовця, Кабин Богдан — І-ше місце (вагова категорія 63 кг) з м. Косова.

Всі переможці та призери турніру були нагороджені грамотами і медалями відповідних ступенів та цінними призами. Були також вручені призи: «За кращу техніку» — дворазовому призеру першості Європи Беленюку Жану (вагова категорія 80 кг), м. Київ, та «За волю до перемоги» — Ровеньковському Дмитру (вагова категорія 35 кг), м. Київ.

Спортсмени висловлюють велику подяку сектору сім’ї молоді та спорту Косівської РДА, меценатам змагань Байгушу Семену Іустеліяновичу, Кабину Оресту Романовичу та дирекціям спортивних шкіл м. Косова: «Гірське орлятко»” та гірськолижної школи.

Д. Кравчук,
учень 11-А класу Косівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2

Share