Подарунок школі

Нещодавно в Пістинській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася презентація нового комп’ютерного класу, який подарувала школі вчителька-пенсіонерка Ольга Володимирівна Курищук.

У вступному слові директор школи Г.Д.Сліпанюк щиро подякувала Ользі Володимирівні та її дітям, які живуть у Києві, за 10 сучасних комп’ютерів, сервер, принтер, сканер, ксерокс, а також відзначила, що великий внесок у підготовку до освоєння комп’ютерного класу зробили колишні учні школи: випускник 1970 року, нині житель м.Дніпропетровська Я.В.Пасічний, коваль-пенсіонер В.Д.Дячук, голова батьківського комітету, підприємець Д.І.Тодорак, вчитель предмету «Захист Вітчизни» В.Д.Томин, сільський голова В.В.Пліхтяк, лаборант Д.І.Бейсюк (всі вони — вихованці О.В.Курищук), а також інженер відділу освіти з обслуговування комп’ютерної техніки Д.П.Опаряк.

Отець Петро освятив клас, сказав напутнє слово, відправив службу за здоров’я О.В.Курищук, її родини і всіх присутніх.

Ольга Володимирівна сказала, що в неї давно була мрія — подарувати комп’ютери для школи: «Я щаслива, що змогла свою мрію втілити в життя. Хай цей комп’ютерний клас допомагає пістинським школярам здобувати знання і бути гідними громадянами України, як мій син — Костянтин Васильович Курищук та онук Костянтин Костянтинович».

Заступник директора з навчально-виховної роботи М.Я.Мосейчук подарувала квіти О. В. Курищук і о.Петру, подякувала за добрі справи, щирі слова.

На закінчення О.Ю.Соколюк (вчитель хімії), Л.М.Ориняк (вчитель фізики) продемонстрували свої уміння — провели фрагменти уроків. Найкращі знавці комп’ютерної справи школи: І.Сенчук, Ю.Ґанущак, Б.Бейсюк, О.Лукинчук презентували свої доробки на нових комп’ютерах.

Дирекція, весь педагогічний та учнівський колективи школи низько схиляють голови перед Вами, дорога Ольго Володимирівно, наша наставнице, Вчителю вчителів, за комп’ютерний клас, за Ваше добре серце. Бажаємо Вам га всій Вашій родині добра, радості, натхнення…

Дякуємо голові батьківського комітету Д.І. Тодораку, який придбав одинадцять комп’ютерних столів, відділу освіти Косівської РДА — за стільці в комп’ютерний клас, Я.В. Пасічному — за металеві грати на вікна і двері, Д.І.Бейсюку та Д.П.Опаряку — за встановлення комп’ютерів; всім, хто доклав зусилля, щоб наші учні і вчителі мали змогу працювати по-сучасному.

С. Костинюк,
вчитель-методист, вчитель
Пістинської ЗОНІ І-ІІІ ступенів

Share