Конкурс «Краще підприємство для родини»

У відповідності до соціальних ініціатив Президента щодо підтримки сім’ї та Програми Уряду «Український прорив: для людей, а не політиків», Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» за сприяння Міністерств праці та соціальної політики сім’ї, молоді та спорту України, Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва ініціювали проведення Всеукраїнського конкурсу на звання «Краще підприємство для родини».

Конкурс проводиться з метою заохочення роботодавців до впровадження корпоративної політики підтримки та поширення сімейних цінностей. Його учасниками можуть бути великі, середні та малі підприємства, установи і організації всіх форм власності, у тому числі підприємства з іноземними інвестиціями.

Для отримання інформації про проведення конкурсу та бажаючим взяти участь у ньому необхідно до 18 грудня 2008 року подати свої заявки в управління праці та соціального захисту населення Косівської РДА, відділ праці (вул. Незалежності, 41, кабінет № 15, тел: 2-13-87).

Мирослава РАДОНЬ,
головний спеціаліст з питань трудових відносин
та соціального партнерства відділу праці УПСЗН
Косівської РДА

Share