Здибанка-2008

Саме під такою назвою 13 листопада в Косівському районному центрі дитячої творчості відбувся ІІ-ий районний молодіжний чемпіонат КВК. Його організаторами стали громадське молодіжне патріотичне об’єднання Косівщини «За право бути собою» та сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

До участі у КВК запросили команди загальноосвітніх шкіл району, яким запропонували проявити свої здібності, кмітливість, винахідливість і гострий розум у таких цікавих для молоді конкурсах: візитка на тему «Не хочу вчитись, а хочу женитись», розминка, домашнє завдання.

Прикро, що в чемпіонаті взяли участь лише дві команди: «Купідончик» Пістинської ЗОШ І—111 ст. (керівник Мосейчук Марія Петрівна); «Чом ги не прийшов» Старокосівської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник Пасайлюк Тарас Михайлович).

Незважаючи на це, глядачі та члени журі були вражені цікавими, змістовними та кумедними виступами конкурсантів. У глядацькому залі панувала дружня атмосфера. Особливо запам’ятались виступи та природна артистичність капітана команди «Чом ти не прийшов» Василя Яремина.

Вів чемпіонат КВК «Здибанка-2008» Віктор Багняк, голова ГМПОК «За право бути собою». Намагаючись урізноманітнити конкурсну програму, зацікавити, та, насамперед, розсмішити, зал, Віктор навіть організував несподіваний конкурс для членів журі, ставив жартівливі запитання, а наприкінці запросив двох членів команди Старокосівської школи до участі у власній збірній команді КВК «Мажори».

Обидві команди були неперевершеними у баченні заданої теми, намагаючись відстояти честь своєї школи та завоювати місце переможця. Боротьба була запеклою. Члени журі кращою визнали гру команди Старокосівської ЗОШ І-ІІІ ст., а команда Пістинської школи «Купідончик» посіла друге місце. За перемогу в чемпіонаті команди нагороджено грамотами та цінними подарунками сектора у справах сім’ї, молоді та спорту РДА. Хотілося б висловити щиру подяку за підготовку та проведення чемпіонату ГМПОК «За право бути собою» (голова Віктор Багняк), районному центру дитячої творчості (директор Мирослав Соколюк), а також керівникам команд М.П.Мосейчук та Т.М.Пасайлюку.

Сподіваємось, що наступного року у КВК візьме участь більше команд. Адже кому, як не нам, активізувати молодіжний рух на Косівщині?

Олександра Шиндро,
головний спеціаліст сектора у
справах сім’ї, молоді
та спорту РДА

Share