Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Артек — моя мрія»

З 26 по 28 січня 2009 року в місті Івано-Франківську проводитиметься регіональний тур Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Артек — моя мрія».

До 15.12.2008р. оргкомітет заходу (тел. 8 (044) 493-00-19) приймає заявки иа участь у заочному відбірковому турі фестивалю.

Діти віком від 9 до 16 років, які мають певні досягнення у науковій, мистецькій, спортивній діяльності, у складі дитячих творчих колективів, діти-волонтери, лідери дитячого самоврядування тощо запрошуються до участі у конкурсах фестивалю в таких номінаціях:

  • «Успіх кожного — успіх України» (соціальні проекти, дослідження сьогодення та перспектив розвитку рідного краю, екологічні проекти, дитячі ЗМІ та інше);
  • «Здорово жити здорово!» (спортивні, пізнавально-розважальні програми, корисне дозвілля, спеціальні проекти профілактики негативних явищ тощо);
  • «Барви мистецтва» (творчі заходи у фольклорному, естрадному, класичному жанрах, прикладному мистецтві, технічній творчості та інше).

Кожен учасник регіонального туру отримує сертифікат учасника фестивалю-конкурсу. Переможці регіонального туру отримують

Дипломи фестивалю-конкурсу «Артек — моя мрія» та безкоштовні путівки до Міжнародного дитячого центру «Артек» для участі у цільових програмах та проектах. Призовий фонд Національного фестивалю-конкурсу «Артек — моя мрія» складає 1500 путівок для участі у всеукраїнських проектах та 500 путівок для участі у міжнародних проектах.

Додаткова інформація від організаторів фестивалю-конкурсу розміщена на сайті (www.mria-artek.com.ua).

Управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації

Share