Служба «01» інформує»!

В Косівському районі склалася тривожна ситуація із загибеллю людей під час пожеж.

Лише з початку року на теренах району вогонь забрав життя 8 мешканців краю, що на 2 випадки більше, ніж за аналогічний період минулого року. Найбільше загинуло людей під час пожеж у с.Рожнові — 2 чол., в с, Акришорі, Бабині, Хімчині, Лючках, Уторопах і Тюдові — по одному.

З року в рік з настанням осінньо-зимового періоду все більшої гостроти набуває проблема забезпечення безпеки життя людини. Саме в цей період зростає ймовірність виникнення випадків пожеж у побуті, зокрема через порушення громадянами правил пожежної безпеки при користуванні електрообігрівальними приладами, пічним опаленням.

З початку року на території Івано-Франківщини, саме через людську недбалість та нехтування громадянами правил пожежної безпеки, зареєстровано понад чотириста пожеж у житлових помешканнях громадян. Станом на 27.10.2008 року в області виникло 940 пожеж (проти 875 за аналогічний період 2007 року), внаслідок яких загинуло 78 осіб (проти 70 за аналогічний період 2007 року), ще 36 мешканців краю на пожежах отримали травми (проти 27 за аналогічний період 2007 року). Вогонь завдав матеріальних збитків на суму понад три десятки мільйонів гривень.

Шановні мешканці краю! Косівський РВ ГУ МНС України в Івано-Франківській області звертається до вас з проханням подбати про належний стан протипожежного захисту власної оселі, дотримуватись правил безпеки життєдіяльності в побуті, на робочому місці та під час відпочинку.

Пам’ятайте: безпека вашого життя залежить від вас самих. Будьте обережні!


М. Гуцуляк,
начальник Косівського РВ ГУ МНС

Share