Косівські тенісисти знову перші

Нещодавно у спорткомплексі «Локомотив» м. Коломиї відбувся чемпіонат області з настільного тенісу.

В напруженій боротьбі команда м. Косова зайняла почесне перше місце. На другу сходинку піднялася команда з Коломиї, на третю — з Городенки.

За команду косів’ян виступали тенісисти різних вікових груп: Володимир Мельничук (1992), Назар Ковальчук (1988), Ігор Мельничук (1964) та Ігор Мацьоцький (1944). До слова, тенісний клуб «Мала ракетка» був заснований 1992 року. Ініціатором та його організатором був відомий, вимогливий і талановитий тренер Іван Антонович Панчак, під керівництвом якого було виховано чимало кандидатів у майстри спорту, майстер спорту Марина Дяк, яка зараз виступає у суперлізі, багато спортсменів першого і другого розрядів.

У даний час юними тенісистами опікується тренер ДЮСШ, кандидат у майстри спорту з настільного тенісу Н.В.Ковальчук, колишній вихованець І.А.Панчака.

Приємно відзначити, що ветерани теж продовжують тренуватися і роблять вагомий внесок у розвиток настільного тенісу. Це М.М.Гордій, А.В.Дяк, І.В.ДІдух, І.Д. Мацьоцький, Л.В.Васільєв, І.М.Мельничук, Р.В.Швець, Ю.З.Мисак, В.Р.Вань.

Цього року у Косові створено федерацію з настільного тенісу. Тому ми звертаємось до міської ради, райдержадміністрації, підприємців Косівщини з проханням підтримати .та надати спонсорську допомогу спортсменам, завдяки яким наш Косівський район стає відомим не тільки в області, а й за її межами.

Наш р/р в Ощадбанку 26004300634.

І. Мельничук,
голова федерації з настільного тенісу м. Косова

Share