Як привернути до себе удачу?

Дехто запитує: чому мені завжди не щастить, і чому Фортуна відвернулася від мене? Психологи у такому випадку часто ставлять зустрічне запитання: «А, можливо, ви самі відвернулися від неї?».

То що ж таке удача? Пригадайте своє минуле і ті дні, коли ви відчували себе щасливою людиною! Вранці ви прокидаєтеся з відчуттям задоволення. Встаєте з «тієї самої ноги», з якої треба. Цілий день все йде за планом і приносить багато радості. Люди навколо всміхаються і бажають тільки хорошого. Увечері ви спокійно засинаєте в очікуванні такого ж дня завтра.

При всьому різноманітті типів людей, їх можна розділити на три категорії: щасливчики, фаталісти, «хрестоносці». Перші — улюбленці долі. До чого б вони не докладали рук — всюди на них чекає успіх. Для цього їм навіть не треба докладати особливих зусиль. Фаталісти вгадують своє призначення, правильно обирають спеціальність, визначають хоббі і дотримуються їх. І тоді їх супроводжує успіх. «Хрестоносці» несуть свій хрест. Але вони сприймають його не як дар Божий, а як кару небесну, але напопегливо йдуть до своєї мети, і успіх, звичайно, чекає їх по завершенні великої справи, як нагорода за завзятість.

Цікаво, до якої групи ви змогли б віднести себе? Перевіримо. Підкиньте монету і вгадайте, якою стороною вона випала: орлом або решкою. І так 30 разів. Якщо ви вгадали більше 15 разів, то ви — щасливчик. Якщо менше половини, то ви — фаталіст. Але не впадайте у відчай. Найголовніше — у кожного є свій шанс.

Щасливчикам не треба метушитися — удача знайде їх сама. Фаталістам необхідно розгадати своє покликання. «Хрестоносцям» треба сподіватися тільки на себе. І пам’ятайте: випадковостей не буває. Удача, як гроші до грошей, йде до удачі. Наші думки матеріальні, як і емоції. Вони, як магніт, притягують до нас сили, пюдей, обставини і рухають нас до успіху. Спробуйте стати таким магнітом удачі. Повірте у себе, і результат не примусить чекати.

УКРІНФОРМ

Share